BC United
 > 
 > 

Pers en Presentatie

 

United Pers

02-03-2015

Nieuws sturen naar BCUnited.Nieuwsbrief@gmail.com        "uiterste inzenddatum voor de 20ste van de maand" 
Nieuws aanleveren in Word of JPG formaat!                    (géén excel of powerpoint). 

2016

2015


2014

2013

2012
Opening sporthal

23-11-2014

Op 21 november was het zo ver. De vernieuwde sporthal Egerbos werd officieel geopend.

Na een wervelende show van de leerlingen van het Blariacum college en een inspirerend interview met Gwen van Rosmalen over haar sportcarrière was het moment gekomen. Wethouder Henk Brauer en Gwen van Rosmalen  opende het Egerbos met een druk op de knop. Hiermee werd een promotiefilmpje opgestart en was de zaal geopend.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met een korte show opgevoerd door een bekende basketballer. Daarna was het de beurt aan de verenigingen. Samen met handbalvereniging HVB en basketbalvereniging de Crusaders was een programma opgesteld. Van 18.00 tot 19.00 uur hadden de verenigingen de mogelijkheid om zich te presenteren. Voor BC United was een halve zaal beschikbaar. Hier zijn de verschillende aspecten van onze vereniging belicht. Er waren recreatieve en prestatieve spelers aan het badmintonnen. De jeugdspelers namen deel aan de Yonex kids games, waar ze aan badminton gerelateerde spelletjes deden. Vanaf de tribune gaf het een goed beeld over badminton.

Tussen 19.00 uur en 20.00 uur was er tijd voor alle spelers om kennis te maken met de andere sporten. Eerst kwamen de handballers en basketballers mee badmintonnen, daarna ging iedereen basketballen en er werd afgesloten met handbal. Door het enthousiasme van alle trainers en spelers  werd het een leuke avond.

Tijdens deze presentaties kwamen er regelmatig mensen kijken naar activiteiten in de zalen. Dus ook wat dat aspect betreft is de avond goed verlopen.

Ik wil alle mensen van BC United  bedanken die door hun hulp en inzet van deze opening een geslaagde activiteit hebben gemaakt.