BC United
 > 
 > 

Prestatief Nieuws

 

CORONA Bericht van de NBB

12-09-2020


Badmintoncompetitie in coronatijd:

 Zo doen we dat! 

Richtlijnen m.b.t. corona geven de mogelijkheid met behulp van protocollen weer te gaan sporten en dus ook te badmintonnen. In het Bondsbericht wordt aangegeven hoe Badminton Nederland invulling gaat geven aan een veilig verloop van de competitie. Daarbij is echter wel de hulp van de verenigingen en de spelers nodig. Allemaal zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor een veilig en plezierig verloop van de badmintoncompetitie. Volg voor het volledige bericht de onderstaande link:
Zomervakantie 2019

08-07-2019

Maandag 1 en dinsdag 2 juli waren de laatste speelavonden voor de zomervakantie.

Op 6 augustus en 13 augustus kan er op dinsdagavond van 20.00 - 22.30 uur gespeeld worden door de recreatieve senioren

Vanaf maandag 19 augustus wordt er gespeeld op alle speelmomenten

maandag 18.30 - 20.00 uur  recreatieve jeugd o.l.v. Sjors

maandag 19.30 - 21.00 uur  recreatieve senioren

dinsdag 18.30 - 20.00 uur  prestatieve jeugd o.l.v. Bart en Diana

dinsdag 20.00 - 21.00 uur  prestatieve senioren o.l.v. Bart

dinsdag 20.30 - 22.30 uur  recreatieve senioren

vrijdag 16.30 - 18.00 uur  prestatieve jeugd o.l.v. Diana en recreatieve jeugd o.l.v. Yvette

vrijdag 21.00 - 22.30 uur  prestatieve senioren o.l.v. Bart


LJK 2017 geslaagd!

20-03-2017

2 medaillewinnaars op de Limburgse Jeugd Kampioenschappen

 

Op 18 en 19 maart hebben Boy, Julia, Juliette, Corné , Thijmen, Maxime, Siem, Bjørn, Elisa, Corine en Vera meegedaan aan de LJK in Roermond. 

Dit resulteerde na twee lange dagen in 2 medailles:

 • Vera Duijf werd samen met Jules van Wijlick van BC Olympia 2e in de categorie GD U15
 • Corine Pardoel werd samen met Fenna Schrans van BC Good Luck Kampioen in de categorie MD U15

GEFELICITEERD!


Training anders dan anders

14-06-2016

Training blind badmintonnen om reactiesnelheid te vergroten en snel teruglopen naar de basis te oefenen.


Geslaagd en gezellig jeugdtoernooi

17-05-2016

Geslaagd en gezellig jeugdtoernooi in Roermond

 

Op 14 en 15 mei hebben 10 jeugdspelers meegedaan aan het  Pinksteren toernooi in Roermond. Naast de spelers was er ook een grote groep ouders aanwezig om de spelers aan te moedigen.

Leuk om te zien:

 • Het plaatsen naar de hoeken gaat steeds beter
 • Het rouleren in de dubbel wordt ook door de jongste spelers geprobeerd
 • Het vasthouden van de concentratie tijdens de wedstrijd gaat beter
 • Het plezier hebben in badminton bij winst, maar ook bij verlies, gaat beter

 

Topprestaties:

 • Maxime Drusedau     2e plaats DE <11
 • Julia Fetisov              4e plaats DE <11
 • Thijmen Linders        kwartfinale HE <11
 • Corine Pardoel          3 / 4 plaats DD < 13
 • Max Zonnevijlle         3 / 4 plaats HD en 3 / 4 plaats GD <17

           

Alle prestaties zijn te zien op http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/events.aspx?id=C9F7B3E1-B5EA-474D-BB54-799C664174FD


Nieuwsberichten op facebook

26-04-2015

Like BC United
op https://www.facebook.com/badmintonclubunited 
en je ontvangt de laatste nieuwtjes.


Limburgs Kampioen!!

16-11-2014

Vandaag hebben Mariska Kars en Sander Roelofs in Brunssum het Limburgs Kampioenschap Badminton behaald!

In de Gemengd Dubbel cat. 6 veren bleken zij na twee wedstrijddagen te sterk voor de concurrentie.

Ook Niki Benders heeft in de Vrouwen Enkel cat. 4 eveneens een beste prestatie neergezet door 4e te worden.

Iedereen gefeliciteerd met de behaalde prijzen!

De uitslagen zijn hier na te kijken

En enkele foto's zijn er ook al.


Extra promotie voor United 1 en 2

14-07-2014

United 1 zal komend jaar uitkomen in de 3e divisie en United 2 neemt de plaatst in van United 1 in de 4e divisie. Dit is de uitkomst van onderhandelingen met de Nederlandse badmintonbond en Regio Limburg.

Zowel spelers van United 1 en 2 als trainer Ronald zijn hier erg tevreden over. We hebben tijdig aangegeven dat als er een promotiekans zich zou voordoen, dat we er gebruik van wilden maken. Fantastisch dat dit nog uitkomt.

Nadeel hiervan is wel dat niet alle teams met dezelfde speelsleutel zullen spelen. Dat betekent dat niet alle teams tegelijk thuis- of uitwedstrijden hebben. Dit wordt een gepuzzel voor onze competitieleider Bart.

Een nieuw seizoen, in een nieuwe sporthal, met een nieuw tenue en in de 3e en 4e divisie….. we kijken er nu al naar uit.

De poules:

Carlton Derde Divisie afdeling 7
sleutel team
1 Zigo BC 1
2 DKC BC 5
3 Drop Shot BC 2
4 TFS 57 3
5 United BC 1
6 DEO BV 2
7 Invictus BC 2
8 Conquesto 3


Carlton Vierde Divisie afdeling 4
sleutel team
1 United BC 2
2 Alouette BC 2
3 Beca 2000 5
4 BCH 2
5 Geldrop BC 3
6 Bavel BC 1
7 Shot BC 3
8 Netwerk BC 1

Pasavonden gaan niet door!

15-06-2014

Aangezien de nieuwe clubkleding niet compleet is aangeleverd, gaan in overleg met de kledingcommissie en het bestuur de pasavonden van de komende week niet door.

Pasavonden zullen nu plaatsvinden in augustus. Exacte data worden nog gepland.

Onze excuses voor het ongemak.

Frans, Liset en Yvette


2x Nederlands Kampioen Scholen Badminton

14-06-2014Jennifer Wangge en Tim Hectors zijn vrijdag 13 juni Nederlands Kampioen Scholen Badminton geworden. Met teamgenoten Sally Huberts, Rob Keltjens en Timo Roovers werd het team van College Den Hulster ongeslagen kampioen.

In Amsterdam werden achtereenvolgens Baudartius College, Sint-Jans College, Niftarlake College, meridiaan College en Veurs Lyceum verslagen. Zowel spelers als begeleiders (Stan Konings, docent LO, Bart Cuijpers en Ronald Wetsel) zijn zeer tevreden over deze prestatie.

Groet,
Bart

Meer informatie: Olympic Moves

RSL BC Roermond Jeugd JRC 2014

12-06-2014

We gingen gezellig met 9 leden van United naar de sporthal toe. ’s Morgens kon iedereen nog redelijk op zijn gemak rennen, maar later op de dag werd het toch behoorlijk warm.

Vera begon ’s morgens al meteen met een spannende drie-setter tegen de nummer 2 geplaatste. Helaas heeft ze deze net verloren waardoor ze de poule niet meer door kwam. De andere 2 singles heeft ze goed gewonnen.

Anne moest met Joris in de mix tegen Max en  Kelly. Het was erg jammer dat ze de eerste set van hun met 24-22 verloren hadden. Anne is ook 2 keer Anne Dols tegen gekomen. Ze heeft hier een prachtige single tegen gespeeld waarvan de 2e set helaas 20-22 eindigde.

Joris heeft een zware poule gehad. Hij heeft de 1ste plaats in de poule ook niet voor niets gekregen en is er helemaal voor gegaan. Met Roger in de dubbel hadden ze 2 zware tegenstanders.

Helaas viel de mixpartner van Glenn uit. Hij heeft in de dubbel samen met Kevin 2 drie-setters gespeeld en 1 twee-setter. Ze hebben tegen de nummer 1 ook een hele spannende drie-setter gespeeld. Helaas viel het kwartje deze keer de foute kant op.

Kevin heeft in zijn single helaas tegen Martijn net in 3 sets verloren. In de dubbel heeft hij samen met Glenn wel een prachtige partij gespeeld tegen Timo en Rob.

Thom Zonnevijlle heeft super gedubbeld met Martijn. Ze hebben spannende wedstrijden gehad waarvan 3 van de 4 een drie-setter waren. Helaas hebben ze tegen de nummer 1 geplaatste in drie sets  verloren.

Max Zonnevijlle heeft de finale gehaald.  Deze heeft hij super gespeeld maar het was helaas in de 2e helaas set 20-22 voor de tegenstander. De mix met Kelly hebben ze sterk gespeeld. Ze hebben helaas deze finale verloren, maar hadden het eigenlijk verdiend om te winnen. Je bent goed op weg Max!

Na een spannende wedstrijd van Roger tegen Gino heeft Roger de winst binnen gesleept. Hij heeft deze wedstrijd de sterren uit de hemel gespeeld. Hij mocht door naar zondag waar hij helaas de kwartfinale verloor van Thijs.

Abel heeft in zijn dubbel  met Tim  de halve finale tegen Rob en Timo gewonnen, ondanks het slechte begin, waarbij ze met een 2-11 achterstand, de set toch nog hebben gepakt. Ook de tweede set ging prima. Daarna nog de finale tegen Dih an en Yannick. Dit was een super spannende drie-setter, maar ze hebben de 2e plaats behaald. Met de mix is Abel ook in 3 sets in de kwartfinale uitgeschakeld tegen Johan en Shari.

Ik zelf heb 3x de finale gehaald. Dit was echt een topdag voor mij. Samen met Abel een drie-setter in de finale dubbel. Ook de mix met Demi was spannend tegen Johan en Shari. De eerste set gaven we weg, maar de 2e en 3e set waren voor ons. Dan nog de enkel tegen Dih an. Deze wedstrijd was te zwaar voor woorden. 21-14 24-26 19-21. Helaas heeft Dih an deze gewonnen, maar ik ben toch tevreden met alle resultaten.

In het kort was het een spannend, warm en geslaagd toernooi!

Tim Hectors

De resultaten op een rijtje


BCM'97 JRC 2014

22-05-2014

17 en 18 mei was het weer zo ver: een weekendje sporthallen voor United. Dit maal ging het om het JRC toernooi in Maasbracht. Ook op dit toernooi troffen sommigen het zeer met de loting en sommigen helemaal niet.

Kevin stond zo in zijn eerst single al tegen Bas Tindemans en in zijn tweede single tegen Dih An Hoo. Na goed gestreden te hebben waren de tegenstanders toch te sterk. Wel hadden Kevin en Abel hun eerste dubbel in 2 sets gewonnen. Dit beloofde wat voor de volgende partij. Hier werden ze echter geconfronteerd met de 1e geplaatsten en hadden ze toch nog 14 punten behaald. Een resultaat waar je trots op mag zijn!

Abel had in zijn single toevallig precies dezelfde poule als in JRC Hoensbroek. Net als toen is hij zijn poule door gekomen. Na een zware 3 sets was de 3e geplaatste Timo Rovers toch te sterk. Ook in de mix met Nadia Kelkboom ging het hem de eerste wedstrijd goed af. Alleen verloren zij de 2e wedstrijd van Dih an Hoo met de 2e set 22-24.

Bij U15 ging het er nog beter aan toe. Joris behaalde zelfs een finale in de single na een zware wedstrijd tegen Gino Gaiga en maakte daarmee zijn plaatsing waard. Helaas kwam hij in de finale Yannick tegen, waar Joris toch een sterke wedstrijd tegen speelde (21-19, 21-16). Een 2e plaats is ook een prachtig resultaat. Ook in de mix kregen Joris en Anne het zwaar te voorduren toen ze tegen Yannick en Kayleigh moesten. Uiteindelijk sleepten ze er een 3 setter uit die ze op het nippertje verloren (20-22). In de dubbel behaalden Joris en Roger de kwartfinale, waar ze tegen de 2e geplaatsten moesten. Deze waren in 2 sets toch te sterk, maar het resultaat dat ze behaald hebben was toch uitmuntend te noemen!

In de single moest Roger het al eerder afleggen tegen Yannick. Yannick was toch te sterk in 2 sets, waardoor hij helaas zijn poule niet door kwam. Wel kwamen Roger en Daphne Moors (BC Olympia) nog tegen de 4e geplaatsten te staan in de mix, die ze nog bijna wonnen (21-18). Helaas was de tegenstander net te sterk, maar ze kregen het niet voor niets!

Ook Anne kreeg het in de single zwaar tegen de 4e geplaatste. Helaas verloor ze deze wedstrijd op het nippertje met 2 maal een stand van 20-22, dat noemen we “aan elkaar gewaagd zijn”! In de dubbel presteerde ze ook goed met Jonah Dierick. Helaas verloren ze net in de 3e set, maar het was zeker een mooie wedstrijd.

In de categorie U13 werd het ook nog spannend. Zo haalden Vera en Elisa na een spannende driesetter de finale. Helaas verloren ze deze, maar 2e is een geweldig resultaat. In de single was de 2e geplaatste net te sterk voor Vera, al scheelde het niet al te veel.

Elisa trof het nog slechter dan Vera, want zij moest in de poule al tegen de 1e geplaatste. In 2 sets was ze toch te sterk en helaas verloor Elisa de wedstrijd.

Luuk kon helaas geen single spelen, maar in de mix speelde hij toch een mooie wedstrijd met Vera.

Bij de laatste categorie U11 kwam Thom zijn poule helaas niet door. Wel speelde hij daar mooie wedstrijden, net als in de dubbel met Nolan Kelkboom. In de dubbel haalden ze namelijk de kwartfinale. Helaas waren de tegenstanders hier net te sterk.

In tegenstelling tot de anderen wist Tim Hectors wel tweemaal de finales te behalen én deze glansrijk te winnen. Hiermee behaalde hij in zowel de dubbel met Dih an Hoo als in de single een eerste plaats. Een resultaat waar je trots op mag zijn!

Al met al heeft United weer goed gepresteerd op het JRC toernooi in Maasbracht en proficiat alle prijswinnaars! Alle uitslagen staan hier. En hier staan enkele foto's.

Groetjes,
Abel


United 2 x kampioen in Neukirchen

07-05-2014

Op zaterdag 3 mei hebben teams van United het teamtoernooi van Neukichen gewonnen in de B en C klasse. Van de 4 teams vielen er maar liefst 3 in de prijzen.

Resultaten:
Venlo 1                     1e plaats klasse B
Venlo 2                     2e plaats klasse B
Venlo 3                     1e plaats klasse C
Venlo 4                     6e plaats klasse C

De mening van de gastheer.


Behalve de prestaties is bij dit teamtoernooi ook de gezelligheid zeer belangrijk. Na afloop kwamen de meeste teams samen in het Vereinsheim voor een lekker buffet, de prijsuitreiking, tombola en de playersparty.
De winnende teams kregen een grote tas vol met lekkere hapjes en drankjes. Deze werden deels al op de feestavond opgemaakt.

Hier staan de foto's samen met het stukje


Junior Master Gulicktoernooi

24-04-2014

Het Gulicktoernooi

In het weekend van 19 en 20 april zijn enkele spelers van United naar het internationale Junior Master Gulicktoernooi in Tegelen geweest. Voor de meesten was dit een hele nieuwe ervaring, maar hier ging iedereen toch goed mee om.

Joris kwam in de enkel tot de kwart finale na eerdere winst op Gino Gaiga en in de dubbel samen met Roger ook. De mix met Anne strandde helaas al in de eerste wedstrijd.

Anne is door de poulefase gekomen en moest het daarna meteen afleggen tegen de uiteindelijke nummer 2. De dubbel met Daphne (BC Olympia`56) ging goed tot de kwart finale en zoals eerder vermeld, met Joris helaas de eerste mix meteen verloren.

Roger kwam niet door zijn poule ondanks winst op Thijs van den Berg in de enkel. Samen met Joris in de dubbel tot de kwart finale gekomen en in de mix met Daphne (BC Olympia`56) de 2e ronde behaald.

Max moest in de halve finale enkel Vic Vinken voor laten gaan en behaalde knap een gedeelde derde/vierde plaats, in de dubbel verloor hij meteen de eerste wedstrijd, maar is in de mix met Rachel Reuten (BCM `97) kampioen geworden!

Glenn is helaas zijn poule niet doorgekomen, was uitgeloot voor zijn dubbel en zijn mixpartner was ziek, dus al met al had Glenn een pechweekend.

Abel heeft in de dubbel met Noud (AR Selectie) kwart finale behaald, en speelde in de enkel Noud uit tot in de kwart finale. In de mix is hij samen met Jessica (BC DKC) 2e geworden!

Het was een heel leuk en gezellig toernooi!

De uitslagen staan op Toernooi.nl

Max en Gilliam


Dendermonde toernooi

22-04-2014

In het Paasweekend hebben 20 spelers van United meegedaan aan het Internationale toernooi van Dendermonde in België. Tijdens dit 3 daagse toernooi overnachten de spelers in de abdijschool in Dendermonde. Naast de spannende en vermoeiende badminton-wedstrijden is er ook veel tijd voor plezier maken. Op vrijdag en zaterdag avond wordt er gestapt tot in de vroege uurtjes. Zo iets als het jeugdkamp…… maar dan voor de senioren.

Dit jaar werden er geen prijzen op de baan behaald. Tim Hectors en Vincent Tan haalden de halve finale in het herendubbel, maar strandden toen tegen ijzersterke Britse tegenstanders. Juulke en Laura haalden ook de halve finale. Maar daarin dolven ze het onderspit tegen een Belgisch duo. Daarnaast waren er vele kwartfinale plaatsen behaald.

Uitslagen vindt je hier, een aantal foto's met dit stukje vindt je 
hier.


Andere trending topics tijdens het toernooi:
 • Selfies met slapende mensen
 • 30 seconds Niki-style
 • Het fietsverplaatsingsprogramma van Maxime
 • Wat is Niki dit jaar weer vergeten?
 • Het gemaskerde feest
 • L. en S. zijn samen zwanger?????

Allemaal prijs!

14-04-2014

Op 12 april 2014 hebben Abel, Joris, Roger, Anne en Daphne (van Olympia) deelgenomen aan een klein jeugdtoernooi bij BC Mariken in sporthal de Triangel in Nijmegen. Het bijzondere aan het toernooi? Verrassingen qua tegenstand, want er waren veel nieuwe gezichten! En opvallend veel broers en zussen, die dubbelden of mixten. De eerste wedstrijden leken eerst erg gemakkelijk te zijn maar gaandeweg bleken sommige tegenstanders toch wel erg goed. Zo leed Anne in haar poule al voor twaalf uur verlies in een stevige driesetter tegen een van de zusjes Chin. Maar dat was dan ook de enige averij na de poulewedstrijden. Roger en Joris schakelden in de enkel en in de dubbel de broertjes de Weerd uit, Abel beet zich vast in elke tegenstander. De dames moesten in de dubbel even wakker worden en deden er in de eerste partij drie sets over. Daphne had behoorlijk moeite haar nervositeit onder controle te houden, desondanks slaagde zij er in haar enkel één set met 24-22 te winnen.

Tussen de wedstrijden door was er gelukkig ook wat ruimte om van de zon te genieten en lekker te ontspannen. En als of dat niet genoeg was: er was zelfs een lift die met regelmaat werd gebruikt….

Was er in de poulewedstrijden averij, in de knock-out ging het spoorslags. Prachtige wedstrijden, allemaal op het scherpst van de snede en allemaal door naar de finale, vier enkels en twee dubbels maar liefst! Roger en Joris pakten de 1ste plaats in de dubbel en deelden de 1ste en 2de in de enkel. Abel verloor na een spannende driesetter helaas zijn laatste set met 21-17. De Anne en Daphne legden het in de dubbel in een knappe driesetter af tegen de zusjes Chin. Nadat Daphne zelf eerder al knap beheerst gewonnen had van Chloe Chin, moest ze uiteindelijk ook haar meerdere erkennen in de wel héél goed spelende zus Kiara.

De uitslagen zijn na te kijken op: Toernooi.nl

En hier staan enkele foto’s.

GilliamJRT BC Weert'67

10-04-2014

Toernooi Weert

Zaterdag

Op 5 april begon de dag al vroeg. Anne had om 9 uur al haar eerste wedstrijd. Om 10 uur was het een druk uurtje voor de coaches. Er werden toen namelijk vijf wedstrijden tegenlijk gespeeld. Fenne, Vera, Jacqueline, Luuk en Boy wisten deze wedstrijden wel te winnen. Joris en Roger hadden hun eerste dubbel moeizaam gewonnen. Maar dat kwam natuurlijk omdat het nog zo vroeg voor hun was. Fenne, vera Jacqueline, elisa, Luuk en boy wisten zich allemaal te plaatsen naar zondag. Corine en Thom deden voor het eerst mee aan dit toernooi. Ze hebben het alle twee super goed gedaan. Corine mocht in haar mix en dubbel door naar zondag. Thom mocht in zijn mix door naar zondag. Glenn en Kevin wisten zich helaas niet te plaatsen naar zondag, ondanks dat ze heel goed gespeeld hebben. Max, Joris en Anne waren met alle drie de onderdelen door naar zondag. Roger met de dubbel en de enkel en wesley met enkel.

Zondag

De tweede dag begon om half 10. Thom en Corine wisten de eerste mix te winnen. De tegenstanders van de tweede mix waren te sterk. Corine wist ook haar dubbel te winnen. Helaas waren de volgende tegenstanders te sterk. Boy en Vera wisten de mix niet te winnen maar de tegenstanders waren dan ook heel goed. Helaas verloor Boy ook zijn enkel en de dubbel met Luuk. Luuk en Elisa wonnen de mix vrij gemakkelijk. In de halve finale waren de tegenstanders te sterk. Elisa en Jacqueline kwamen knap in de halve finale terecht. Helaas was het niveau te hoog. Ook voor Jacqueline was dit haar eerste toernooi. Toch kwam ze met de dubbel in de halve finale. Vera en Fenne moesten meteen tegen de eerst geplaatste. Deze wedstrijd hebben ze verloren. Fenne had haar enkel verloren en kon weinig tegenstand bieden. Anne en Joris kwamen in de halve finale Max en zijn vriendin Kelly tegen. Na een spannende driesetter wisten Max en Kelly deze wedstrijd te winnen. Anne verloor haar enkel na een spannende wedstrijd. In de halve finale verloren Anne en haar wanted van de eerst geplaatste. In de enkel kwam Joris, Roger tegen in de kwart finale. Joris won deze wedstrijd in 2 sets. Daarna moesten ze nog samen dubbelen. De eerste dubbel wonnen ze, maar in de halve finale verloren ze na een spannende 3 setter. In de kwartfinale verloor Max zijn wedstrijd na 2 spannende sets. Max stond met zijn dubbel en mix in de finale. In de mix wist hij deze finale te winnen. In de dubbel werd hij tweede. Wesley hoefde alleen nog maar terug voor zijn enkel. Helaas verloor hij deze en kon hij meteen weer naar huis.

Na twee gezellige dagen kon iedereen weer lekker naar huis. Douchen en meteen naar bed.

Hier zijn nog enkele fotos en hier zijn de uitslagen nog eens na te kijken.

Groetjes

Anne


Goede prestaties in Weert

12-03-2014

De United delegatie bestaande uit Leon, Marco, Bart, Niki, Maaike, Mariska en Laura heeft uitstekend gepresteerd op het toernooi van Weert. Er werden 3 finaleplaatsen behaald en dit leverde 1 titel op.

Niki en Leon zijn kampioen geworden in het gemengd dubbel klasse 4. Zij versloegen in de finale Joey Straube en Lotte Janssen in 2 sets. Marco en Maaike haalden de halve finale in deze klasse.


Het lukte Leon niet om een tweede titel te winnen. Samen met Marco Jacobs verloor hij in de finale van het herendubbel klasse 4 de finale van Joey Straube en Liegene la Fontaine.


Bart haalde de finale in de herenenkel klasse 6. Maar door een blessure opgelopen in het begin van de partij, kon hij Noel Pinkers onvoldoende partij geven. Voor hem ook een tweede plaats.


Laura maakte haar debuut bij een seniorentoernooi. Ze speelde de mix en damesenkel in de klasse 6. Nog een niveautje te hoog, maar wel een leerzame en leuke dag.


Succes tijdens de LSK 2012

14-12-2012

De Limburgse Senioren Kampioenschappen 2012 op 10 en 11 november zijn voor BC United een groot succes geworden. Een kleine delegatie van 6 spelers (Mariska, Maaike, Leon, Marco, Peter en Bart) wisten 2 titels en 4 ereplaatsen te veroveren in de klasse veren 6. De finale gemengd dubbel was zelfs een United aangelegenheid. Peter en Maaike wisten in 3 sets te winnen van Mariska en Leon.

Leon wist in al zijn 3 onderdelen een prijs te behalen. Goud in het dubbelspel, zilver in het gemengd dubbel en brons in de single. In de wedstrijd om het brons moest Leon het opnemen tegen Bart, maar deze wedstrijd werd om technische redenen niet gespeeld.

 • Mariska: 2e plaats damesdubbel (Maaike) en 2e plaats gemengd dubbel (Leon)
 • Maaike : 1e plaats gemengd dubbel (Peter) en 2e plaats damesdubbel (Mariska)
 • Leon: 1e plaats heren dubbelspel (Bart) , 2e plaats gemengd dubbelspel (Mariska)  en 3e plaats herensingle
 • Peter: 1e plaats gemengd dubbelspel (Maaike), 2e plaats  herensingle
 • Bart: 3e plaats herensingle